Camille TEDESCHI

Corporate French Training

Werkwijze

Een persoonlijke aanpak van A tot Z

Een degelijke begeleiding en voldoende zelfvertrouwen zijn essentieel voor wie een taal wil leren.
Na het eerste contact en een niveau-inschatting werk ik een programma op maat uit.
Tijdens de laatste sessie, na een taaltest, ontvangt de cursist persoonlijke tips en aanbevelingen om zijn leertraject verder te zetten.

Een leerproces dat aansluit bij je behoeften

Voor elke cursus voorzie ik een compleet en gedetailleerd programma, waarbij ik vertrek van het profiel, de behoeften en voorkeuren van de cursist.
Hiervoor baseer ik me op het eerste, uitgebreide contactmoment, wanneer we elkaar echt leren kennen en de basis leggen voor een vertrouwensrelatie.

Rechtstreeks contact, geen tussenpersonen

Voor mij is duidelijke communicatie een essentieel onderdeel van de maatschappij.
Om jou constante kwaliteit te kunnen garanderen, streef ik een rechtstreekse, efficiënte relatie na waarbij ik jouw enige contactpersoon ben.
Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk, ongeacht de reden voor je verzoek of het onderwerp.

Formules

Klassiek

Compleet & afwisselend

Immersie

Intensief & dynamisch

Op het terrein

Professioneel & praktisch

Conversatietafels

Leerrijk & ongedwongen

Expat

Cultureel & flexibel

À la carte

Wil je een formule op maat of zoek je iets heel aparts? Neem dan zeker contact met me op en we vinden samen de oplossing die het best bij je past!

Wat mijn cursisten over me zeggen

Over mij

Dag iedereen, ik ben Camille! Ik kom uit het land dat bekend staat voor zijn superbe wijnen en overheerlijk stokbrood. Ondanks die uitstekende gastronomie heb ik vijf jaar geleden besloten om Frankrijk te verlaten en naar het land van chocola en friet te verhuizen.
Al zeven jaar lang deel ik mijn passie voor talen en ontmoet ik de meest uiteenlopende nationaliteiten en culturen, en dat allemaal binnen een professionele context. Mijn lessen draaien niet alleen rond taal, het gaat telkens om een verrijkende, leuke uitwisseling tussen leraar en cursist.
Vergeet die traditionele, stijve lessen en leer Frans op een toffe manier! De tijd vliegt en één ding staat vast: aan het einde van de les sta je al te trappelen voor de volgende.
Wanneer ik geen les geef, reis ik graag naar onbekende bestemmingen, leg ik de mooie dingen des levens vast of verdiep ik me in een boek. In een ander leven had ik misschien een carrière als detective nagestreefd: ik heb dan ook een passie voor cold cases!
Nu je mij al wat beter kent, zou ik graag wat meer over jou weten, en wat je verwacht van onze toekomstige samenwerking.

Neem contact op

Zelfstandigheid

BE0678.587.848

Gevestigd in Brussel

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by DEEZY Graphics